menu

Ordea Instalatii

 

Client: Ordea Instalatii // Domeniu de activitate: Instalatii termice si Sanitare // Servicii: Strategie de Comunicare si Pozitionare · Campanie de Promovare · Dezvoltare Concept Creativ · Copywriting.

ordea4 ordea3 ordea2 orda1
Prezenta pe piata din 1997, compania ORDEA este astazi lider al pietei de instalatii de incalzire,climatizare-ventilare, instalatii sanitare si gaz din judetul Mures. Echipa Invento s-a ocupat de dezvoltarea unei campanii de promovare care sa intareasca viziunea si promisiunile companiei Ordea: servicii si produse complete de cea mai buna calitate, consiliere si service certificat, oferit de catre un personal specializat.

Atunci cand se realizeaza o constructie, fie rezidentiala, fie industriala sau de orice alt tip, momentul demararii etapei de finisare devine cu atat mai dificil cu cat demersurile pentru alegerea solutiilor potrivite cat si a furnizorului potrivit ne consuma timp si bani, provocandu-ne posibile stari de stres si nesiguranta.

Am realizat un concept creativ structurat in jurul implicarii directe a onsumatorului. Mesajul este adresat direct si transmite faptul ca, compania Ordea este solutia pentru „durerile de cap” pe care le provoaca procesul de alegere a diverselor tipuri de instalatii termice, climatizare sau a produselor sanitare, absolut necesare in orice constructie. Este un mesaj complex prin care se expune o problema reala dar, in acelasi timp se ofera solutia imediata de rezolvare a acesteia.