menu

Fundatia Collegium XXI

 

Client: Fundatia Collegium XXI // Domeniul de activitate: Educational // Servicii: Audit de Brand · Strategie de Brand · Branding · Copywriting · Design · Identitate Vizuala · Slogan · Web Design & Web Development · Implementare Social Media.

arhitecturalogoarhitecturalogofundatiacollegiumxxifundatiacollegiumxxi2fundatiacollegiumxxi5fundatiacollegiumxxi6fundatiacollegiumxi3
In crearea strategiei vizuale pentru Fundatia Collegium XXI am pornit de la premisa ca educatia nu se reduce pur si simplu la a merge la scoala, educatia reprezinta performanta, cercetare si dorinta de dezvoltare pofesionala.

Arhitectural elementul grafic infatiseaza deopotriva 2 simboluri educationale:

A. Conturul unei carti deschise – simbolistica cartii, pe cat de comuna pe atat de puternica transmite de la prima vedere domeniul de activitate al fundatiei, acela de a „invata”, de a furmiza informatii, de a sustine studiul, cercetarea si dezvoltarea profesionala a individului.B. Penita de stilou – stiloul este primul instrument cu care invatam sa scriem, denota eleganta si atitudine de profesionist celor care il prefera si il folosesc in cursul vietii.

Astfel am creat un logo in care cele 2 elemente se intrepatrund si sustin vizual misiunea Fundatiei – educatie de cea mai inalta calitate. Orientare spre viitor – Fundatia Collegium XXI desfasoara o activitate orientata spre viitor, spre evolutie, prin metode moderne de educatie asadar propunem astfel o imagine moderna, diferentiatoare si memorabila si nu una traditionalista deoarece insasi activitatea Fundatiei se desfasoara prin metode moderne.