menu

Floraria Iza

 

Client: Floraria Iza // Domeniul de activitate: Comert aranjamente florale // Servicii: Strategie de Comunicare si Pozitionare · Campanie de Promovare · Dezvoltare Concept Creativ · Copywriting · Media Planning & Media Buying · Productie Publicitara · BTL.

iza iza2florariaizaoutdoor
Floraria Iza este o poveste, povestea unei traditii de florari care trebuie dusa mai departe. Inceputul anului 2013 a insemnat pentru Floraria Iza inceputul unui proces de rebranding si promovare, avand ca obiectiv strategic reimprospatarea si intarirea imaginii celei mai cunoscute florarii din Arad, cu o traditie de peste o jumatate de secol in domeniul designului floral.

La Iza, florile nu sunt doar simple flori ci reprezinta iubirea, dragostea, aprecierea, respectul, toate sentimentele frumoase dintre doua persoane. Aici florile sunt cea mai frumoasa modalitate prin care iti poti exprima sentimentele, un mission statement pe care Floraria IZA o reaminteste consumatorilor.

Platforma de comunicare a inclus creeare unei campanii de promovare structurata in jurul ideii conform careia florile sunt cele mai frumoase cuvinte prin care fiecare dintre noi ne putem expima sentimentele.