menu

Gont & Panait, Executori Judecatoresti

 

Client: Executor Gont & Panait // Domeniul de activitate: Birou Executor Judecatoresc // Servicii: Audit de Brand · Strategie de Brand · Branding · Copywriting · Design · Identitate Vizuala.

executorgontconceptexecutorgont-cartidevizitaexecutorgontconceptmasterexecutor-gont-panaitgont10executorgontcolorgontfonts
Gont & Panait, unul dintre birourile executorilor judecatoresti de top din Bucuresti ne-a abordat pentru crearea unei identitati vizuale puternice, proaspete, care sa impuna biroul ca unul de top si din punct de vedere al imaginii.

Avand ca obiect strategic dezvoltarea imaginii Biroului Judecatoresc Gont & Panait, crearea unei identitati vizuale la fel de puternice precum misiunea devine provocarea majora a strategiei de branding. In acelasi timp, identitatea vizuala trebuie sa transmita si sa potenteze esenta personalitatii: profesionalismul in relatiile cu clientii, operativitatea asigurata de numarul mare de angajati, nivelul ridicat de cunostinte juridice, creativitate si dinamism.

Pana in prezent in domeniul juridic imaginea, logoul era axata pe elemente grafice gen: balanta, simboluri nationale, simboluri heraldice, steme, embleme. Folosirea acestor elemente a dus la o aglomerare si la o lipsa a unicitatii si originalitatii. Practic multe cabinete de avocati, notari, executori judecatoresti folosesc in logoul lor aceleasi simboluri, neexistand diferentiatori vizuali. Pentru a sustine o imagine profesionista, biroul executorilor judecatoresti Gont & Panait are nevoie de un management al brandului performant si de materiale vizuale de calitate.

Strategia de design este concentrata in jurul creearii unei identitati coerente, capabila sa transmita o imagine puternica si moderna. Noua identitate a fost creata in jurul initialelor partenerilor si fondatorilor Gont & Panait, garantand astfel experienta si implicarea unei echipe de profesionisti.