menu

Bermo Group

 

Client: Bermo Group // Domeniul de activitate: Dezvoltari Imobiliare // Servicii: Strategie de Comunicare si Pozitionare · Campanie de Promovare · Dezvoltare Concept Creativ · Copywriting · Media Planning & Media Buying · Reprezentare Media · BTL

bermo1bermo-ziarbermo4bermo2bermogroupimplementareweb
Bermo este unul dintre dezvoltatorii imobiliari cu experienta si renume din Arad, un proiect de nisa, destinat unui public exclusivist, cu venituri peste medie. Sa locuiesti la Bermo inseamna mai mult decat atat. Sa locuiesti la Bermo inseamna sa experimentezi un sentiment de mandrie, o atitudine de invingator si o viata traita la inaltime. Odata cu preluarea contului Bermo am realizat un audit de brand si am ajuns la concluzia ca timp de 6 ani, strategia de comunicare Bermo a fost una corecta, insa i-a lipsit esenta, acel mesaj concret, orientat exclusiv catre consumatorul Bermo. Primul pas a fost acela de a identifica exact tipologia clintului Bermo, de a-I cunoaste valorile, dorintele si aspiratiile. Am descoperit un client pretentios, exclusivist, dornic sa traiasca o viata “la inaltime”. Odata identificat consumatorul, ne-am adresat direct acestuia printr-un mesaj diferit, usor controversat dar cu cel mai mare impact de pana acum.

“Barbatii adevarati locuiesc high class” a fost campania care a determinat o crestere spectaculoasa a vanzarii apartamentelor Bermo. Mai mult decat atat, a generat vanzare de penthouse-uri, cel mai greu vandabil produs Bermo. Daca in ultimii 2 ani nu s-a mai vandut nici un penthouse, anul acesta, in doar 4 luni de la implementarea noii campanii s-au vandut toate penthouse-urile Bermo.